Desfundare canalizare

Desfundare canalizare si scurgere

    PRET SPECIAL!

Desfundare wc

Vasul de toaleta se poate infunda datorita depunerilor survenite in timp cat si datorita obturarii furtunului de evacuare cu diferite obiecte sau corpuri. Majoritatea persoanelor ce se confrunta cu astfel de probleme apeleaza la solutii chimice sau diferite improvizatii, care in 99% din cazuri nu fac decat sa agraveze problema. Va prezentam cateva detalii despre procedeul de desfundare a toaletei.

Cum se poate rezolva o astfel de problema | Desfundare wc

Echipa noastra ofera trei variante de rezolvare in cazul desfundarii vasului wc:

– cu ajutorul unei pompe speciale – ce asigura un debit puternic ce are ca rol curatarea impuritatilor aparute;

– cu ajutorul unui dispozitiv special (numit generic sarpe) – se intervine atat in vasul de toaleta cat si in coloana de scurgere (comuna cu chiuveta de cele mai multe ori);

– interventie pe coloana de scurgere principala a imobilului (fie ca vorbim de casa sau bloc);

– in cazul in care lucrarea necesita echipamente speciale se poate folosi o camera video speciala ce transmite informatii despre obturarea canalului de scurgere.

– daca obiectul blocheaza in continuare scurgerea wc-ului se procedeaza la dezasamblarea acestuia, si la curatarea depunerilor.

Desfundare wc pret – pretul unei astfel de lucrari este stabilit in functie de dificultatea operatiei. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati. Va vom oferi solutia optima, rapida si ieftina!

Desfundari WC – interventie rapida, pret adaptat bugetului dumneavoastra!

desfundare wc