Desfundare canalizare

Desfundare canalizare si scurgere

    PRET SPECIAL!

Desfundare coloane

Suntem specializati pe desfundarea coloanelor de scurgere de la orice tip de cladire. Vorbim aici de coloane de scurgere de la blocuri, cladiri de birouri, hale sau case. Desfundarea coloanelor de canalizare (sau wc-uri) se face in mod profesionist cu ajutorul unui robot ce antreneaza un sarpe de curatare. Distanta maxima de operare este de 50m, dar prin demontarea coloanelor se poate ajunge la orice dimensiune.

calendarArrow Desfundarea coloanelor la blocuri Рse face foarte rapid si eficient fie ca vorbim de coloane de apa, coloane prin care circula agentul termic, coloane de scurgere sau coloane de apa pluviala. Suplimentar se poate opta si pentru spalarea in totalitate a coloanelor dupa ce acestea sunt curatate. Compania noastra lucreaza si pentru mentenanta lunara a instalatiilor Рaceasta presupune plata unui abonament lunar in schimbul verificarii si spalarii lunare a tuturor conductelor din imobilul dumneavoastra.

Apelati cu incredere la compania noastra pentru orice problema legata de desfundarea coloanelor de canalizare! Durata operatiunii precum si tarifele se stabilesc in functie de complexitatea lucrarii.

desfundare coloane