Desfundare canalizare

Desfundare canalizare si scurgere

    PRET SPECIAL!

Desfundare coloane apa pluviala

Echipa noastra asigura desfundarea coloanelor de apa pluviala de la blocurile de locuinte. De obicei coloanele pluviale asigura scurgerea apei de pe terasa blocurilor in canalizarea de la subsol. Acestea pot fi blocate cu diferite corpuri straine (exemplu: frunze, gheata, crengi, deseuri, nisip si pietris, lesuri de pasari etc) impiedicand scurgerea corecta a apei. Deseori se intampla ca “refularea” conductelor sa se faca in apartamente sau apa sa balteasca pe terasa pana ce aceasta se va evapora.

Recomandam curatarea coloanelor de apa pluviala atat primavara cat mai ales toamna inainte de inceperea ploilor. O coloana defundata inseamna o evacuare rapida a apei provenite de la ploaie sau de la topirea zapezii. Preveniti astfel infiltrarea acesteia la etajele superioare sau blocaje puternice ale tevilor.

desfundare coloana apa pluviala

Desfundarea coloanelor de apa pluviala se realizeaza cu ajutorul unui sarpe angrenat de un robot. Distanta maxima de curatare poate ajunge la 50m (in functie de natura constructiei). Pentru informatii suplimentare, durata de executie a lucrarii si tarife va rugam sa ne contactati.