Desfundare canalizare

Desfundare canalizare si scurgere

    PRET SPECIAL!

Desfundare chiuveta

Chiuveta (fie ca vorbim de chiuveta de la bucatarie sau de la baie) este poate cea mai des folosita componenta a instalatiei sanitare din casa dumneavoastra. Fiind asadar foarte accesata, riscul ca aceasta sa se infunde este foarte mare. Practic reziduurile provenite in urma spalarii se depun in sifon, apoi si pe conducte, rezultand in final blocarea totala sau partiala a scurgerii.

In cazul in care apa se evacueaza din ce in ce mai greu folosirea substantelor ce se gasesc in comert (de tipul prafurilor sau gelurilor) nu mai reprezinta o solutie optima; acestea nu ajuta la curatarea conductelor, ba din contra pot apare depuneri suplimentare pe tevile de scurgere secundare.

Cand solutiile traditionale nu functioneaza trebuie apelat la procedura de desfundare chiuveta, in mod profesional. Care sunt etapele / variantele profesionale propuse de echipa noastra:

– cu ajutorul unei pompe speciale – ce asigura un debit puternic ce are ca rol curatarea impuritatilor aparute – se pompeaza apa sub presiune; aceasta impinge impuritatile (vascoase, de obicei) catre evacuare.

– cu ajutorul unui dispozitiv special (numit generic sarpe) – se intervine atat in chiuveta cat si in coloana de scurgere (comuna cu cada de cele mai multe ori);

– in cazul in care lucrarea necesita echipamente speciale se poate folosi o camera video speciala ce transmite informatii despre obturarea canalului de scurgere.

– daca obiectul blocheaza in continuare scurgerea chiuvetei se procedeaza la dezasamblarea acestuia, si la curatarea depunerilor. Dupa indepartarea impuritatilor elementele se moteaza la loc, iar chiuveta dumneavoastra va evacua apa normal.

Desfundare chiuveta | Cat costa desfundare chiuveta | Pret desfundare chiuveta

Pretul unei astfel de operatii – de desfundare chiuveta – depinde de la caz la caz, iar o cotatie corecta se va obtine dupa o investigare atenta a problemei. Pentru informatii suplimentare despre operatiunea de desfundare chiuveta va rugam sa ne contactati.

desfundare chiuveta