Desfundare canalizare

Desfundare canalizare si scurgere

    PRET SPECIAL!

Desfundare canalizare

Realizam lucrari de desfundare canalizare, curatarea scurgerilor de la blocurile de locuinte, desfundari de tevi, coloane de apa verticale sau orizontale precum si depanarea instalatiilor avariate. Dintre metodele cele mai folosite la desfundarea canalizarilor mentionam:

calendarArrow Desfundare canalizare cu sarpele electric
Intervenim asupra coloanelor de canalizare sau scurgere cu ajutorul unui utilaj special conceput – sarpele electric. Acesta este compus din trei parti distincte ce actioneaza impreuna: robotul electric profesional (imprima miscare de rotatie asupra serpilor), serpi speciali pentru desfundari canalizari si capetele de actiune ale acestora. Desfundarea canalizarii (vorbim aici de sistemul complet) se realizeaza foarte rapid si eficient. Se pot curata conducte cu diametre intre DN25 si DN300 pe lungimi maxime de 50m. In functie de gradul lucrarii de desfundare canalizare se folosesc serpi cu capete diferite.

calendarArrow Desfundare cu presiunea apei
Echipa noastra foloseste pentru desfundarea canalizarilor un alt dispozitiv special conceput – robotul cu presiune. Acest robot functioneaza la o presiune maxima de 180 bari (cu apa calda sau apa rece – in functie de situatie) reusind sa indeparteze toate rezidurile de pe coloanele de scurgere. Acesta are o componenta similara cu cea a sarpelui electric. Desfundarea canalizarilor cu presiunea apei poate fi facuta pentru orice diametru de minim 25mm. Prin efectul curativ al apei se asigura si o spalare completa a coloanelor.

Durata de lucru precum si costurile operatiunii sunt diferite de la lucrare la lucrare. Asiguram desfundarea oricarui tip de canalizari. Indiferent ca vorbim de cea de la bloc, casa, hala etc. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.

desfundare canalizare