Desfundare canalizare

Desfundare canalizare si scurgere

    PRET SPECIAL!

Desfundare cada

In majoritatea cazurilor prima actiune cand vorbim de operatiunea de desfundare cada este reprezentata de folosirea unor substante chimice sau granule. Daca impuritatile depuse nu sunt atat de puternice aceasta actiune va da roade. Dar, in majoritatea cazurilor dopul format din diferitele reziduri este unul vascos si greu de indepartat. Impuritatile provenite in urma folosirii repetate a cazii se depun, obturand scurgerea rapida a apei reziduale. Acest lucru are ca prim impact prezenta mirosurilor, bacteriilor si mai rau blocarea completa a evacuarii apei.

Echipa noastra asigura desfundarea rapida si fara batai de cap a cazilor, precum si a elementelor de conexiune cu coloana de scurgere a blocului (sifoane, sifoane de pardoseala, tevi de legatura etc). Atat pentru instalatii de suprafata (coloane montate aplicat) cat si pentru cele ingropate (tevi incastrate in gresie, faianta, sapa).

Cum se desfasoara operatiunea de desfundare cada | Desfundari cazi ieftine

In primul rand se va face o analiza a gradului de dificultate; si se va proceda la urmatoarele variante de desfundare a cazii:

– cu ajutorul unei pompe speciale – ce asigura un debit puternic ce are ca rol curatarea impuritatilor aparute;

– cu ajutorul unui dispozitiv special (numit generic sarpe) – se intervine atat in cada cat si in coloana de scurgere (comuna cu chiuveta de cele mai multe ori);

– interventie pe coloana de scurgere principala a imobilului (fie ca vorbim de casa sau bloc);

– in cazul in care lucrarea necesita echipamente speciale se poate folosi o camera video speciala ce transmite informatii despre obturarea canalului de scurgere.

– daca obiectul blocheaza in continuare scurgerea cazii se procedeaza la dezasamblarea acestuia, si la curatarea depunerilor.

Desfundare cada pret | Cat costa desfundarea unei cazi

In general tarifele de desfundare a cazilor depind de la caz la caz. Echipa noastra rezolva cu profesionalism orice problema aparuta la cada dumneavoastra in cel mai scurt timp si cu cel mai mic pret.

desfundare cada